Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Ponedeljak 15.09.2014.
14:20
Beta A
Premijer Srbije Aleksandar Vučić osudio je napad na LGBT aktivistu iz Nemačke koji je pretučen u Beogradu kao "užasan događaj" i "nešto što ne sme da se događa u Beogradu i Srbiji".
Ponedeljak 15.09.2014.14:24
А НИЈЕ ВАС СРАМОТА ШТО ВАМ НАРОД ГЛАДУЈЕ,ШТО КОРУПЦИЈА И ДАЉЕ ДИВЉА У СРБИЈИ,ШТО СТЕ СВЕ СРПСКО ПРОДАЛИ У ТУЂИНОВЕ РУКЕ,ШТО ШЕНИТЕ КО КЕРИЋИ ПРЕД БЕЛО-СВЕТСКИМ МАНГУПИМА ИЗ ЕВРОПЕ,
Ponedeljak 15.09.2014.14:26
NAPAD NA OVOG MLADOIĆA JE STVARNO SRAMOTA . Ali i njegov dolazak u SRBIJU DA BI POMOGAO U PARADI BRUKE I SRAMA JE TAKOĐE SRAMOTA . ŠTA ON KAO STRANAC TRAŽI U ZEMLJI GDE JE NAROD "ALERGIČAN" NA PEDERE ?
Ponedeljak 15.09.2014.16:31
Jest naso crkvu gdje bogu da se moli.Dosao u drugu drzavu da trazi dupetu cep.30% nevaspitanih su vise zasticeni nego 70% vaspitanih. Gdje to moze da bude?Ove danasnje vlasti unistise svu prirodu. Dali su ti odgovorni uopste vise normalni?
Ponedeljak 15.09.2014.14:30
А није срамота то што је био само један нападач, а не троје?, А није ли срамота што је пре годину дана погинуо полицајац у Бујановцу,Горан Ђорђевић када га је шиптарски нарко дилер намерно ударио колима и на лицу места га усмртио, а јуче га суд осудио да носи електронску наногицу,еј јебем ти све смрдљиво Вучко-пичко?. А није ли срамота што је погинуо пре две-три недеље припадник жандармерије Стеван Синђелић, и ником ништа. Па пичка ти материна В-УЧК-о, што не признаш и да си ти и онај Неша Слина прекривени педери, а ожењени сте са женама како бисте имали параван за ваше болесне девијантности,још В-УЧК-о имаш шиптарско порекло,јебем ти све милосно. Зашто није срамота то како народ бедно живи.
Ponedeljak 15.09.2014.15:40
Šiptara nije sramota što Srbi na KiM-u, koje je on poklonio biološkom tati, žive u permanantnom strahu za goli život, nije ga sramota što njegovi zemljaci šiptari otimaju Srbima imanja, stoku, šume, nije ga sramota što pucaju i ubijaju pripadnike policije, žandarmerije, ali ga je sramota kada naš klinac da po pi..ki nekom njemačkom pedofilskom turisti ! Gledao sam snimak, mali je najžgoljaviji u grupi, vratio se da se objasni i to vjerovatno sa razlogom ! Mali ima muda, možda su mu psovali kevu..., a šta onda !?
Ponedeljak 15.09.2014.16:17
Mnogi traze vucicevu glavu zbog ne ispunjenih obecanja, gubitka posla, raznih poskupljenja, potpisivanje sramnih sporazuma i td. Sada i agresivnoj zastiti homoseksualaca. On bi se sada lako odrekao i svoje g...ce, samo da zastiti svoje evropske setace!!!
Ponedeljak 15.09.2014.18:59
Fukaro prokleta ! Da se zalazes za svoj narod isto kao za ovog na KiM bi nas narod bio bezbedan. Proklet da si i seme tvoje izdajnice !
Ponedeljak 15.09.2014.22:26
I to ne radimo zato što postoji pritisak jednog, drugog, ili trećeg, ili zbog izjava jedne, druge, ili treće organizacije, to radimo zato što je to važno za našu zemlju, za naše ljude, i za naše građane...........................................................................Kome normalnom to može biti važno. Par postotaka nenormalne populacije maltretira normalan svijet. Niko njima ništa nebrani već idioti hoće da imaju veća prava nego normalni narod. To im se nesmije dozvoliti.
Utorak 16.09.2014.03:07
Rodoljubi, zasto se date tako lako naloziti, ko hepo-kocke?! Nisu problem pederi. Ima ih svuda - u svim drustvima, u svim profesijama, na svim kontinentima, bilo ih je i bice ih... Oni su samo paravan. Problem su ovi sto su PEDERI U DUSI! Takvi su nam hebali kevu!
Utorak 16.09.2014.08:04
Ne odobravam prebijanje,ali nije pretucen sto je gej vec se zakacili zbog nekih gluposti kako su izjavili svedoci.Ne pokusavaj opet Vucicu da lazes,provaljen si.Ako toliko zelis izvitoperene da podrzis,sto neposaljes svoju decu tamo kada je to normalno.Sto ne dovedes zeta za svog sina,pa da vidim da li ces srecan da budes.Ne ponizavajte ovaj narod bolesnim stvarima sa zapada,kako deci da usadimo zdrav zivot i zdrave vrednosti kada vi lopovi govorite drugacije kako vam narede.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)